ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Тетоважа на колковите на Тереа Браун од САД пред трката на 400 метри со препреки за жени, на Златната гала ИААФ дијамантска лига на Олимпискиот стадион во Рим.
Останати галерии