ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Човек поминува по мост над реката Ројс во Гоешенен, централна Швајцарија. Обилните врнежи во изминативе неколку дена се причина за зголемениот водостој на реките
Останати галерии