ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Припадник на „Крејзи дункерс“ од Франција прави забивање како дел од забавата за публиката на полувреме од женскиот кошаркашки натпревар во Група А меѓу Ангола и Хрватска
Останати галерии