ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Сечач на дијаманти покажува необработен дијамант додека работи на него на своето работно место во Санта Елена де Уаирен во јужниот дел на Венецуела. Во триаголникот што ги поврзува Венецуела, Бразил и Гвајана голем број на илегални трагачи по злато и дијаманти сонуваат за промена на сопствениот живот преку ноќ со наоѓање на голем рудник
Останати галерии