ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Девојче се разладува во фонтаната Краун во Милениумскиот парк во Чикаго. Температурите во областа на Чикаго се очекува да достигнат 41 степен Целзиусов
Останати галерии