ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Светла осветлуваат 32-метарска божикна елка, елка од шумата Абрешвилер во регионот Алзас, која за првпат е поставена за празниците на Палас де ла Конкорд во Париз
Останати галерии