ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Моделка позира на годишниот Светски фестивал за сликање на телото во Перчах. Најголемиот настан за сликање на телото во светот се случува од 6 до 8 јули на Врбското Eзеро во јужната австриска провинција Корушка.
Останати галерии