ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Мисиците на Индонезија, Ирска, Австралија, Чиле и Перу (од лево кон десно) позираат во Лас Вегас, Невада. Изборот на Мис на универзумот за 2012 година ќе се одржи на 19 декември
Останати галерии