ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Колумбиски полицајци патролираат на коњи во близина на историските ѕидови на Картагена. Карипското пристаниште ќе биде домаќин на Шесттиот самит на двете Америки од 14 до 15 април.
Останати галерии