ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Унгарецот Истван Пускас го вози неговиот дрвен велосипед-секира во Тисаорс, 161 км источно од Будимпешта. 52-годишниот тракторист Пускас го направи неговиот велосипед од огревно дрво за две години.
Останати галерии