ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Бродот за крстарење „МСЦ Дивина“ сликан во лагуна во Венеција. Екологистите бараат од филмската дива Софија Лорен да помогне да се спречи огромниот брод за крстарење именуван во нејзина чест да влезе во лагуната во Венеција поради потенцијална штета на градот и деликатниот екосистем во лагуната. „МСЦ Дивина“ (божествена) што актерката го крсти минатиот месец во Франција, е брод тежок 139.500 тони и може да превезува 3.500 патници и речиси 1.000 членови на екипажот
Останати галерии