ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Фабијана Мурер од Бразил го прославува добивањето на златниот медал во финалето на скок со стап за жени на Светското првенство ИААФ во Даегу, на фотографија од 30 август 2011 година. Мурер живее во сенката на светската рекордерка во скок со стап Елена Исинбаева толку долго што освојувањето на второто место ~ стана главна цел , но сега се надева дека олимпијадата во Лондон ќе и овозможи шанса да го врати златото во Бразил.
Останати галерии