ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Свештеници учествуваат на верска церемонија за православниот празник Богојавление во Киев. Православните христијани го прославуваат верскиот празник Богојавление според грегоријанскиот календар на 19 јануари.
Останати галерии