ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

На рендгенската снимка се гледа копјето што го проби черепот на 16-годишниот Јасер Лопез. Лопез беше на риболов со харпун заедно со пријател кога случајно беше погоден во главата. Копјето му го проби черепот веднаш над десното око пенетрираше во мозокот и излезе од задниот дел на черепот. Вистинско чудо е тоа што од харпунот не беа оштетени никакви витални мозочни структури и Лопез сега закрепнува од инцидентот
Останати галерии