ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Дрвена структура покрај патот во близина на Пајн енд Фитервил, Ајдахо, додека пламени од пожарот „Тринити риџ“ во националаната шума Бојзи ги зафаќаат дрвата. Властите наредија евакуација на мало планинско одморалиште во Ајдахо.
Останати галерии