ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Првата „корвета 427 конвертибл 2013“ поставена на аукција каде што се продаде на најголемиот понудувач за 600.000 долари, на аукцијата на колекционери на автомобили „Барет-Џексон“ во Скотсдејл, Аризона.
Останати галерии