ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Мажјак од видот мајмуни сајмири јаде банана во заграден простор на отворено во зоолошкта градина „Ројев Ручеј“ во преградие на сибирскиот град Краснојарск во Русија.
Останати галерии