ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Човек поминува покрај мини-морис покриено со цвеќе, на штандот на Градскиот совет на Бирмингем, на денот за печатот на Саемот на цвеќе „Челзи“ во Лондон.
Останати галерии