ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Млада навивачка на безбол проверува да не остане ниту зрно од пуканките додека ја следи играта на Чикаго кабс со Аризона Дајмондбекс од безбол натпреварите на Националната лига МЛБ во Феникс.
Останати галерии