ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Стандарден проектил – 3 (СМ-3) блок ИБ пресретнувач е ласиран од наведуваниот носач на проектили „УСС Лејк Ери“ за време на тестирањето на Агенцијата за ракетна одбрана сред Пацификот. Пресретнувачот СМ-3 блок ИБ успешно пресретна раздвојувачка цел на балистички проектил, лансирана од постројката „Пацифик мисајл ренџ“, Баркинг Сендс, Кауаи, Хаваи.
Останати галерии