ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Вжештен кокс се транспортира за да се гасне со вода во фабриката за челик ССИ во Редкар, северна Англија. „ССИ челик“ од Тајланд ја презеде фабриката на 24 февруари 2011 година, и сега вработува 1800 работници и произведува и извезува 136.000 тони челик
Останати галерии