ДЕНОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ

Огномет се распрснува над „Опера хаус“ во Сиднеј, осветлена со црвени светла за одбележување на Светскиот ден за борба против СИДА. Организаторите најавија дека Сиднеј е првиот од десетина градови низ светот што го одбележуваат денот со осветлување на големите обележја во црвено светло.
Останати галерии