Број 3031  четврток, 09 јули 2009
 

Претходен број


Site Meter
На прво место
Оставки на сите страни во Владата

Оставки поднесоа министрите Перо Стојановски и Ацо Спасеноски, а Трајко Славески, наводно, е сменет
Опозицијата бара одговорност и од Груевски

Помалите опозициони партии побараа оставка од Груевски, а СДСМ ќе проценува
Најди! во Утрински